Entrada compartida per Agrupació de Defensa Forestal La Serralada – ADF

El dia 19 de juliol de 2012 al voltant de les 5 de la tarda, mentre es remullava la zona afectada per un incendi a Castellar del Vallès, va morir de manera sobtada Josep Salvador Trilla, voluntari de l’ADF El Roure.
El diumenge 21 d’octubre unes 200 persones d’ADF d’arreu de Catalunya vam retre homenatge a Josep Salvador al mateix lloc on va perdre la vida extingint un foc forestal.
A més de plantar un roure, es va col.locar una placa de record. A l’acte hi van assistir nombroses personalitats com ara: El Cap del Servei de Prevenció d’Incendis Forestals, El Director General de Medi Natural, el President del Secretariat d’ADF, el President de la Federació d’ADF del Vallès Occidentar, el Cap de la Regió de Bombers Metropolitana nord i el cap de comarca d’Agents Rurals. L’acte va ser molt emotiu amb el cant d’un grup coral.

ACTE D’HOMENATGE A JOSEP SALVADOR DE L’ADF EL ROURE QUE VA MORIR EN UN INCENDI AL VALLÈS

Deixa un comentari