AUDIÈNCIA PÚBLICA PRESSUPOSTOS 2017

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

audiència pressupostos

L‘Ajuntament de Montcada i Reixac convida a totes les entitats i a la ciutadania a la presentació del procés participatiu i a l’audiència pública dels pressupostos per al 2017. L’acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les 19 hores, a la Sala Institucional de la Casa de la Vila (c. Major, 32).

L’audiència pública és un espai de participació obert a tothom, previst en el Reglament de Participació Ciutadana, en el qual es donaran a conèixer les línees generals del pressupost per a l’any 2017. En aquest acte es presentarà també el projecte de pressupostos participatius, l’objectiu principal del qual és implicar la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part dels recursos públics.

Posteriorment s’obrirà un torn de paraules perquè qualsevol persona interessada pugui plantejar els seus dubtes, propostes i/o suggeriments.

Podeu consultar la documentació referent als pressupostos a l’enllaç següent Avantprojecte de pressupost 2017.

Deixa un comentari