PRESENTACIÓ DEL NÚMERO 34 DE QUADERNS…LES GALETES SANT JOSEP ORIOL…

IMG_20170420_193546

Ahir  dijous 20 d’abril s’ha presentat a la seu de la Fundació Cultural Montcada la revista Quaderns 34 en un acte on cal destacar el 50è aniversari del C.E.A.V. Centre Espeleològic Alpí Vallesà i l’exposició d’una projecció en vídeo de l’estudi que es va fer el 2005 als túnels del Rec Comtal.

La presentació, encetada per la Presidenta de la Fundació Cultural Montcada, Núria Cervera, Filla Predilecta de Montcada i Reixac des de l’any passat, i tot fent incís a la importància de la cultura, la història i el patrimoni cultural de Montcada i Reixac. L’exposició va anar a càrrec de Josep Bacardit que ens va presentar els articles que formen la revista.

L’alcaldessa Laura Campos va finalitzar l’acte amb unes paraules relacionades amb el fet de la importància que tenen les associacions i entitats de la vila, com el cas del C.E.A.V. i la Fundació Cultural Montcada, com a elements rellevants per a fer poble i fer barri. També va tenir unes paraules a Sebastià Herèdia, recentment nomenat Fill Adoptiu del poble pels seus mèrits en la seva trajectòria social i la seva implicació en el teixit associatiu.

La presentació va finalitzar amb un xic de coca, mistela i per a la ocasió, el nostre benvolgut col·laborador Xavier Colomé ens va  obsequiar amb una  safata de galetes commemoratives del miracle de Sant Josep Oriol.

Atès l’èxit de les galetes els  assistents van demanar la recepta, el nostre amic Xavier, ha  penjat  (publicat) al seu “blog” una detallada explicació de com es pot el.laborar aquesta original recepta per fer les galetes ” de Sant Josep Oriol”….

14

Cliqueu aquesta adreça:  http://montcadareixac.blogspot.com.es/2017/04/2017-recepta-galetes-sant-josep-oriol.html

Deixa un comentari