Exposició CONTROLES?

Inauguració: dia 29 de setembre, a les 19 h, a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39)

A partir del 29 de setembre fins al 24 d’octubre a l’Espai Cultural Kursaal hi haurà l’exposició CONTROLES? gestionada pel servei PASSA (Punt d’Assessorament en drogues) i la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut.

L’exposició, que té el suport de la Diputació de Barcelona, és un espai destinat a reflexionar entorn els riscos de les drogues i com prevenir-ne el seu consum i s’adreça a diferents col·lectius del nostre municipi: mares, pares, joves, àvies, avis, professorat, entitats i professionals.

Horari de visita: de dilluns a divendres, 8 a 21 h.

A part de les visites individuals, també es poden sol·licitar visites guiades per a grups enviant una sol·licitud a l’adreça electrònica passa@montcada.org i/o trucant al telèfon 617453883.

Podeu consultar més informació sobre l’exposició a: controles.diba.cat

Deixa un comentari