CARTA CIRCULAR INFORMATIVA DE LA FUNDACIÓ.

Benvolguts  amics i amigues,

Estem arran de començar un nou curs 2017-18. La FUNDACIÓ segueix el seu camí adaptant el ritme a les limitacions de l’actual situació socioeconòmica. Aprofitem per invitar-vos una vegada més a que divulgueu la nostra tasca, entre amics i familiars. Avui per avui mantenim un remarcable nombre de socis protectors que juntament amb la subvenció de l’Ajuntament ens permeten continuar amb el nostre programa. Gràcies una vegada més per la vostra col·laboració. Insistim en recordar la necessitat d’incorporar gent nova en el nostre equip de treball.

Us comuniquem que hem enllestit un programa informàtic que ens permet tenir registrada tota la biblioteca i poder localitzar amb rapidesa qualsevol títol dels que disposem.

Ens plau enviar-vos la programació dels actes previstos pel primer trimestre del nou curs. Com sempre, us incloem el programa que el nostre col·laborador i amic, en Josep Maria Vilarrubia té previst realitzar.

Tenim pensat programar dues conferències , una per recordar el insigne mecenes, empresari i promotor cultural, en JOAN BAPTISTA CENDROS, que va dedicar una bona part del seu patrimoni per impulsar una gran quantitat de projectes pel ressorgiment de la cultura catalana. Comptem amb la participació del periodista mediàtic Genís Cinca autor del llibre “El cavaller Floid”. L’altre versarà sobre la vida i obra de Antonio Machado amb la col·laboració de rapsodes del municipi, aquesta en data a determinar.

El dia 21 de desembre presentarem “Quaderns” , la nostra estimada publicació que ens dona a conèixer al exterior. També us volem recordar que “Quaderns” està oberta a tota proposta de col·laboració que s’avingui a la seva línia editorial que no es altra que la nostra història i la nostra gent. Inaugurarem el tradicional Pessebre i presentarem el QUADERNS nº 35. Aprofitarem l’avinentesa per a brindar amb cava i torrons per desitjar-nos un bon Nadal i el millor any nou.

Us esperem, ja sabeu que gaudim de la vostra companyia.

Fins aviat, cordialment.

El Patronat

Montcada i Reixac, setembre de 2017

Deixa un comentari