Mostre Modelisme Kursal

Josep Angulo/ El propers dies 5 i 6 de maig del 2018, a l’espai cultural Kursal, l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Montcada i Reixac muntarà com es habitual una mostra de modelisme ferroviari. Els horaris seran els habituals: dissabte de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 i diumenge de 10:00 a 13:30.

Aquest any però hi presentarà diverses novetats. Començant per el món del tren podrem veure un mòdul  tècnic finalitzat (Retorn Barto). Un mòdul que desde fa temps el venim fent servir però que no el teniem decorat. Ara sí, podrem gaudir-lo decorat.

 

 

 

També hi arribarà, molt just de temps i només amb la infraestructura, una nova estació. Amb el nom per decidir i feta per dos dels nostres socis. 2 viés principals, una de sobrepàs, 4 d’estacionament i 4 vies mortes una d’elles amb cotxera.

 

 

 

Hi presentarem una nova normativa modular creada amb via Märklin “C”. Aquesta nova normativa està enfocada a l’accessibilitat. Volem que tothom hi pugui participar amb aquest mòduls i per aconseguir-ho lo primer que vam decidir era baixar l’alçada dels mòduls perquè els més petits hi arribin. També van tenir en compte l’amplada dels mòduls per que hi entri perfectament una cadira de rodes, amb les normatives actuals o no entren les cadires de rodes o la persona que la fa servir no hi arriba als mòduls.

 

 

Hi tindrem també la participació de la nova secció interna de la nostre associació, el Amics del modelisme estàtic de Montcada (AMEM). Un grup d’amics que es dediquen al modelisme estàtic i que ells s’anomenen “plastiqueros” que aquest any s’han afegit a la nostre “soci”. Arriben amb molta empenta i això es nota. No us perdeu les seves maquetes i han pensat en tot. Els podreu veure en acció i podreu veure un diorama de com evoluciona un kit desde la caixa fins a un posible resultat final. Ens conviden a portar material per envellir gracies a la colaboració de: AK-Interactive.

Una col·lecció de camions a escala H0 que creiem que serà d’un atractiu molt important per a tot tipus de visitant.

 

 

Deixa un comentari