Com podem millorar la prevenció i la gestió dels residus municipals?

L’Ajuntament ha posat en marxa un procés participatiu perquè la ciutadania pugui opinar sobre el futur Pla Local de Prevenció i Gestió de Residus Municipals amb l’objectiu d’incloure la realitat i les diferents sensibilitats i necessitats del municipi.

Des del consistori es proposen algunes possibles accions com la promoció de l’ús de la deixalleria, accions per a la reducció del malbaratament d’aliments, el foment del consum de béns i serveis immaterials, la disminució de l’ús del paper o la creació d’espais d’intercanvi i mercats de segona mà.

Les accions que proposeu han de fomentar:
– La reducció dels residus, promovent-ne la prevenció com a eix prioritari.
– La millora de la quantitat i la qualitat de la recollida selectiva.
– La transparència i sostenibilitat econòmica dels sistemes de gestió de residus.

1. Jornada de presentació i de debat: L’Ajuntament presentarà els objectius i actuacions del pla i, a continuació, podreu mostrar les vostres idees. Dia 24 de maig, a les 19 h, a la Casa de la Vila (Major, 32). Inscripció prèvia a participaciociutadana@montcada.org.

2. Plataforma Montcada Participa: Si no podeu assistir a la jornada de debat, podeu fer arribar les vostres aportacions per Internet, omplint un qüestionari en línia, al portal Montcada Participa del 24 de maig al 15 de juny.

MONTCADA PARTICIPA

Pla local de gestió dels residus

Deixa un comentari