Dia de l’orgull LGTBI 2018

28 DE JUNY A LES 18 H – PLAÇA DE L’ESGLÉSIA

Montcada i Reixac commemora el Dia per l’alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals amb diferents activitats. L’acte central de l’efemèride serà, el 28 de juny, data oficial, amb una festa a la plaça de l’Església, a partir de les 18 h.

Hi haurà activitats infantils com tallers per fer bombolles de sabó, pintacares i globusflèxia. Les biblioteques de Montcada i Reixac hi participaran, amb un espai de lectura i préstec de llibres (cal portar el carnet de les biblioteques).

El 3 de juliol, la Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32) acollirà un debat i la presentació del llibre ‘Construccions identitàries. Work in progress’ (19 h), a càrrec de la seva autora, la fotògrafa Mar C. Llop.

Del 28 de juny al 5 de juliol, la Biblioteca Elisenda també donarà a conèixer les novetats incorporades al fons bibliogràfic dedicat a l’àmbit LGTBI en una exposició.

El 10 de juliol es podrà veure a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) el documental ‘En Femme’, a les 18 h, i posteriorment, hi haurà un col·loqui. Hi assistirà la seva directora, Alba Barbé. L’audiovisual parla del concepte de ‘crossdressing’.

Deixa un comentari