25 DE NOVEMBRE A LES 10 H

Durant el recorregut, de 6 quilòmetres i una durada prevista de 3 hores, es recorreran els punts més conflictius que té l’ADIF a Montcada i es podran veure espectacles i activitats reivindi-catives relacionades amb el soterrament.   

L’itinerari començarà a les 10 h al monòlit en record a les víctimes del tren (cruïlla del soterrament, c. Bogatell amb c. Colon) i finalitzarà a la Casa de la Mina amb els parlaments municipals i de la plataforma ciutadana, una actuació musical i una botifarrada popular.

Inscripcions:

  • En línia per mitjà d’aquest enllaç
  • Presencialment a les instal·lacions de l’Institut Municipal d’Esports (c. Tarragona, 32), de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9 a 13 h

Preus:
Inscripció + bossa avituallament, 3 euros
Inscripció + bossa avituallament + botifarrada i beguda, 6 euros

III Marxa pel soterrament
Etiquetat a:        

Deixa un comentari