Pla de Prevenció de Drogues i Pantalles

15 DE NOVEMBRE, A LES 18.30 H – AUDITORI MUNICIPAL

Presentació pública del Pla de Prevenció de Drogues i Pantalles 2018-2022, un pla que recull les línies estratègiques i els projectes i actuacions que estructuraran les polítiques de prevenció al llarg dels pròxims quatre anys.   

El document ordena els recursos disponibles i els planifica per tal d’oferir una resposta eficient a les necessitats de la població entre 12 i 29 anys. Promou estratègies i mecanismes d’informació, prevenció, detecció, reducció de riscos i atenció en l’àmbit del consum de drogues i pantalles i les conductes de risc derivades, tot promovent hàbits saludables.

PROGRAMA DE L’ACTE DE PRESENTACIÓ

  • Presentació del Pla
  • Experiències locals d’acció i prevenció d’addiccions
  • Conferència de la psicòloga Patrícia Ros

Deixa un comentari