Mou-te per l’Escleròsi Múltiple

Descripció de l’activitat: 

El “Mou-te per l’Esclerosi Múltipleés molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat, s’ho pot passar bé. Participant en les diferents curses (atlètica, de bicicletes, patins o patinets elèctrics) o participant a l’àrea lúdica amb inflables i cars pels més petits, prova de patinets, pinta cares, escenari amb música… entre d’altres que permeten passar tot el matí en un ambient festiu i familiar.

Es tracta d’una iniciativa solidària i la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió frenar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. La Fundació organitza des de l’any 2001 el “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”. Podeu trobar més informació a la pàgina web www.fem.es

El voluntariat realitzarà tasques de suport a l’organització i logística.

Dedicació a l’activitat: 

1 i 2 de febrer 2020

Nom de l’entitat:

Fundació per l’Escleròsi Múltiple

Contacte:

Enviant un correu a jlazaro@fem.es o trucant a la Fundació (93 228 96 99)

Mou-te per l’Escleròsi Múltiple
Etiquetat a:

Deixa un comentari