dansa oriental
Ja has renunciat als teus propòsits d’any nou?

Si ets una de les moltes persones que van decidir posar-se en forma aquest any i ja està excusant-se per què no pot anar  al gimnàs, tenim la solució perfecta: la dansa de ventre!

Per a les dones que volen més confiança en si mateixes, que passen per la menopausa, que volen posar-se en forma però detesten els gimnasos i córrer, o que necessiten motivació i requereixen una gran injecció d’autoestima, aquesta és sens dubte la millor activitat que pots realitzar.

La dansa de ventre s’està tornant cada vegada més popular entre les dones de 40 i 60 anys. L’estat físic i l’amistat són algunes de les moltes raons per les que s’inscriuen a les classes. I no només estan notant una millora en la salut física. Les dones que passen per la menopausa han vist una marcada millora en els símptomes associats amb el “canvi”, des d’una reducció en les sufocacions fins al ressorgiment de la confiança en si mateixes.

Així ens ho comenta la Montse, que ha començat aquest any les classes:“Crec que el major benefici ha estat l’impuls de confiança que m’ha donat”.

Cristina també s’ha unit aquest any, i sorprenentment ens diu: “Realment es fa exercici (millor que qualsevol sessió de gimnàstica!) Però a el mateix temps, és molt femení.  Els vestits son preciosos: colors brillants i molt bonics. Tantes variacions diferents en la dansa de ventre (accessoris, fusions amb altres formes de ball, estils…) sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir!”

I jo mateixa ho reitero … “La dansa de ventre és possiblement una de les millors coses que m’han passat! La primera vegada que vaig ballar la panxa (això va ser fa més de 12 anys), vaig sortir de la classe sacsejant els meus malucs, sentint-me tota una dona “.
Una cosa és segura, si comences a ballar la dansa de ventre no et penediràs.

Gaudeix dels beneficis de la dansa oriental

Deixa un comentari