Des de l’AFEV, entitat que realitza un voluntariat amb mentoria a Montcada i Reixac, colaboren amb la organització de l’European Mentoring Summit i busquen persones per fer-hi voluntariat. Més informació aquí.

L’European Mentoring Summit es la cita bianual de referència sobre mentoria social a Europa. Aquest esdeveniment reuneix personalitats de renom internacional, així com organitzacions i universitats d’arreu que treballen per a implementar projectes de mentoria innovadors i de qualitat. Del 18 al 20 de març, Barcelona acollirà la tercera edició del Congrés, organitzat per la Coordinadora de Mentoria Social (CMS) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el European Center for Evidence-Based Mentoring (ECEBM).

Voluntariat notetakers- European Mentoring Summit 2020-català

 

OPORTUNITAT de voluntariat a l’European Mentoring Summit

Deixa un comentari