INFORMACIÓ IMPORTANT PER A LES ENTITATS QUE HAN DEMANAT SUBVENCIÓ PER AL 2020

La conjuntura actual provocada per la COVID-19 ha alterat dràsticament els objectius de les propostes de subvenció inicialment presentades per les entitats. Per això, i amb l’objectiu de pal·liar els possibles efectes desfavorables provocats per aquesta situació, l’Ajuntament ha aprovat un Decret per permetre a les entitats adaptar l’objecte i la finalitat dels projectes a la situació actual.

Les entitats disposareu d’un termini de 10 dies naturals (fins al 28 de maig) per modificar el projecte que vau presentar a finals de l’any passat per rebre la subvenció anual que atorga l’Ajuntament.

Per presentar els nous projectes o modificar els ja presentats, cal que torneu a enviar l’imprès número 3 de projectes (una fitxa per a cada projecte).

Els canvis o adaptacions dels projectes s’hauran d’adequar als diferents supòsits que contempla el Decret, com efectuar modificacions per tal que algunes de les activitats es destinin a pal·liar els efectes de la COVID-19 o permetre imputar despeses fixes de manteniment i d’estructura en el termini que s’hagi aturat l’activitat. En el cas d’entitats que programin cursos i tallers, es permet una disminució del nombre de persones beneficiàries de l’acció, mantenint la contractació dels mateixos professionals i les despeses de manteniment.

En el cas específic de les subvencions esportives adreçades a la competició i la promoció de l’esport, també s’acceptaran les despeses que les entitats que hagin realitzat en material esportiu i/o equipacions, o altres conceptes.

Les entitats que no necessiteu fer cap canvi als seus projectes inicials o que renuncieu a la sol·licitud de subvenció per al 2020, també ho haureu de notificar a l’Ajuntament.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la regidoria referent segons l’àmbit d’actuació del projecte.

Documents adjunts

Model general de fitxa per presentar projectes:

Imprès 3 Projectes Generals 2020

Decret:

Decret 2020_001397 de 15 maig

 

 

Decret sobre mesures de flexibilització de les actuacions subvencionables amb motiu de la situació de confinament

Deixa un comentari