S’ha obert un procés participatiu per  recollir propostes i aportacions de la ciutadania i les entitats al reglament que regularà el funcionament del  Consell de civisme i convivència, un nou òrgan de participació ciutadana promogut per l’Ajuntament.

La fase de consulta prèvia per a la presentació de propostes,  finalitza el 31 DE JULIOL DE 2020. 

Finalitzada la consulta prèvia, continuarà obert el procés participatiu de recollida de d’aportacions, fins al 13 DE SETEMBRE DE 2020.

L’Ajuntament pretén que aquest òrgan estable de participació ciutadana de caràcter sectorial sigui l’espai per debatre, coordinar i consensuar amb la ciutadania i les entitats les actuacions necessàries per fomentar i millorar el civisme i la convivència a la nostra ciutat. Un òrgan on es puguin expressar i valorar totes les opinions, afavorint el diàleg entre els diferents agents implicats en les accions relacionades amb el civisme i la convivència ciutadana.

Per a més informació i presentació d’aportacions podeu entrar al portal Montcada Participa Consulta prèvia sobre el reglament del Consell de civisme i convivència on podeu consultar l’esborrany del Reglament de funcionament del Consell.

Procés participatiu sobre el reglament del Consell de civisme i conviència

Deixa un comentari