Aula d’Extensió Universitària de MiR per a Persones Adultes

Entitat sociocultural que ofereix formació continuada i de nivell universitari a persones adultes amb inquietuds culturals i amb el desig de mantenir-se intel·lectualment actives al llarg de la seva vida. Organitza conferències, seminaris i classes impartides per personal catedràtic i professorat universitari, així com per professionals de reconeguda solvència o per especialistes en matèries determinades. Promou també taules rodones, tertúlies, debats, viatges i visites socioculturals i, en general, totes aquelles activitats relacionades amb la transmissió de la cultura a la població adulta.

Carrer Major, 32 (08110)

Asociación de la Ciudadanía de Sirimoulou

Associació que té com a objectius assessorar les persones de la comunitat de Sirimoulou (Mali) en diferents tràmits i gestions burocràtiques i fer possible la integració de les persones nouvingudes al nou entorn social; col·laborar i promoure l'ajuda mútua entre els socis i sòcies de l'entitat, especialment prestar ajuda a aquelles que es trobin en situació de necessitat i contribuir a la millora de la qualitat de vida de la comunitat de Sirimoulou.

Carrer Conca, 3 2n 1a (08110)

Vida Nova – Asociación para la asistencia

Associació que té com a finalitat: Conscienciar les persones respecte a les necessitats d’altres persones marginades o en situació de precarietat. Col·laborar amb entitats i persones a la distribució d’aliments i articles de primera necessitat entre les persones necessitades.

Carrer Pompeu Fabra, 76 (08922)

Associació Lucina

Ofereix un espai de joc i de trobada per a famílies amb fills de 0-5 anys, on els infants puguin jugar, experimentar, desenvolupar-se i aprendre en comunitat. Un espai on les famílies s’integrin, comparteixin i es relacionin.

Carrer Clavell, 55 (08110)